Wyświetl pojedynczy post
kristos
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.11.2008, 16:17
KaSzTaN napisał(a):Wyświetl post
..
Duzo prawdy, ale krewa mnie zalewa jak ktos pisze takie glupoty jak to ze pamietamy Dudke z meczu z Niemcami czy Blackburn.. Szacunku troche, dla mnie gdyby nie wszechstronnosc Dudki to nie w jednym meczu bysmy lezeli, rozegral wiele swietnych meczow, strzelil kilka waznych bramek.. Poki co Diazowi sporo brakuje do Dudki, choć faktycznie interes niezly byl, ale jeszcze troche wody w Wiśle uplynie zanim naprawde bedzie mozna wychwalac Diaza, narazie to poki co mi zapadl tylko mecz z Barca (choć to mocno weryfikacja) i podanie do Brozia ze Spurs, ale ma sporo glupich zagran i dalej problemy z ustawianiem sie..

Apropo Zurawia, oczywiscie ze za, jak juz ktos wspomnial Reiss w wieku 35 lat zdobyl korone z ok 15 bramkami, a Zuraw ma 3 lata mniej i jest nieporownywalnie lepszym zawodnikiem. Pozatym dlaczego mu nie pomoc odbudowac formy? A niech strzeli te 10 bramek w sezonie? I tak bedzie to wiecej niz Jaski, Boguski Wtorek i reszta w ostatnich latach oprocz Brozia. Odszedl z honorem wiec dla niego drzwi tu sa zawsze otwarte, a kontrakt? Motywacyjny, bazowe 100-150 tys plus 10 tys za kazda bramke (euro)
Jak dla mnie Diaz był najlepszym zawodnikiem meczu z Ruchem i już teraz jest lepszym zawodnikiem od Dudki.
Oczywiście to jest moje zdanie.
Ostatnio edytowane przez kristos : 05.11.2008 o godz. 16:22.
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"......
Odpowiedz cytując