Wyświetl pojedynczy post
kubawislak
Senior Member

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.11.2008, 13:47
Cytat:
Holendra rozsierdziło pytanie o to, dlaczego w Bratysławie nie podał ręki Pawłowi Brożkowi, kiedy ten schodził z boiska.

- Tak, to bardzo ważne pytanie. Zapomnijmy o Afganistanie i Iraku, bo Beenhakker nie podał Brożkowi ręki. Bo trener był w tym momencie skoncentrowany na tym, co dzieje się na boisku. Zróbmy z tego wielkie story! Panowie, to tak głupie. Nie traćmy czasu i energii na głupie pytania. To straszne, Jezu Chryste. Następnym razem pocałuję go przed kamerą. Obiecuję - powiedział Beenhakker.
Nie wiedziałem, ze odwracając się tyłem do boiska można się koncentrować na grze . Pan Leo, naoglądał się chyba za dużo filmów o brytyjskiej piłce.... A skoro tak bardzo się koncentrował na grze to czemu podał rękę pozostałym zawodnikom, nawet jeżeli się nam gra nie układała, bo wiadomo Brozinho schodził przy stanie 1-0 więc pan Leo chyba jak każdy z nas akurat w tym momencie się uspokoił. Bo przy 0-0 podał ręke murawskiemu, a gdy wynik już tragedią i miał prawo być podłamany, zsokowany i nie patrzeć co się dookoła niego dzieje podał ręke Rogerowi. Nie podał ręki przy najlepszym wyniku....

Cytat:
Powinniśmy grać dwoma ustawieniami: 4-4-2 i 4-5-1

W 4-4-2 skład powinien wyglądać tak:

Boruc-Golański,Żewłakow,Głowacki, Brożek-Błaszczykowski,Dudka(Murawski),Garguła(Majewski ), R.Grzelak-Lewandowski, Brożek

W 4-5-1 skład powinien wyglądać tak:
Boruc-Golański,Żewłakow,Głowacki,Brożek-Błaszczykowski, Dudka, Murawsk i(Bandrowski), Garguła (Majewski), Grzelak-Brożek(Lewandowski)
Czemu kolega/zanka nie uwzględnił/a w ataku Artura Wichniarka. Dla mnie atak powinien wyglądać Brożek Paweł - Wichniarek Artur
Ostatnio edytowane przez kubawislak : 05.11.2008 o godz. 13:50.
Odpowiedz cytując