Wyświetl pojedynczy post
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.11.2008, 08:35
orzeu napisał(a):Wyświetl post
Po pierwszym zdaniu mam w zasadzie prawo nazwac cie glabem bo napisalem cos zupelnie innego i najwyrazniej nie zrozumiales banalnego przekazu. Ale sie powstrzymam.
Zatem drogi kolego nie mam czasu ani ochoty na zabawe w tzw. "argumenty" bo niby czego oczekujesz? Ze wystrzele ci tu z elaboratem na temat roznic programowych pomiedzy tymi dwoma facetami? Wszystkie roznice? Chyba kpisz. Ani mi to frajdy nie przyniesie, ani sadzac po tym jak niewiele zrozumiales nie widze sensu tego robic bo i tak nie zrozumiesz po raz kolejny. Poza tym, nie jesttem tuba McCaina zeby rzucac tu jakies "argumenty ktorych nie mam" ( ). Dodajmy, jakies wirtaulne argumenty na zaden temat bo zadnego nie bylo. I jak juz pisalem i jak nie zrozumiales wcale nie jest on bohaterem z mojej bajki.
Zdanie "Podam Ci jeden z konkretów Baracka- nie jest zwolennikiem wojen, co sam powiedział." pozstawie bez komentarza Piekne, zaprawde przepiekne
Czesc.

Gratuluję 'merytorycznej dyskusji'. Owszem, zrozumiałem w pełni pierwszą część Twojej wypowiedzi, tyle, że ja trzymam się swojej wersji (trzeba na te tematy rozmawiać, a nie od nich uciekać. I zarzut, że Obama umie tylko gadać jest bezsensu. Bo sam gadasz bezsensu. Zero konkretów, więc jak tu dyskutować). Obama przynajmniej umie gadać, a McCain? Z niego to byłaby dupa, a nie przywódca. A z jedną zalet polityka jest to, że umie gadać. Zacznij w końcu pisać merytorycznie, a nie obrałeś sposób 'Obama mi nie odpowiada, bo nie' I nie oczekuję od Ciebie wszystkich różnic czy wypisania punkt po punkcie programu McCaina. Podaj przynajmniej kilka konkretów, bo na razie to skupiasz się tylko na szydzeniu. Poczytałem sobie wyżej zwolenników McCaina. Jakieś wyzwiska typu jebama, asfalty, czarny bolszewik. Jeśli tak wyglądają zwolennicy McCaina, to ja nie mam więcej pytań (oczywiście nie wszyscy)

Lepiej obrazić i wyśmiać kogoś, jak Ty to robisz. Rzeczywiście, Ciebie do głąbów to zaliczyć nie można. Bez odbioru. Obama najprawdopodobniej prezydentem
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 05.11.2008 o godz. 08:39.
Odpowiedz cytując