Mrsnh napisał(a):

|
unpredictable_wislaczka - porownywanie Żurawskiego do Radosława'Nie tak sie umawiallismy' to 'lekkie' przegiecie. Ten pierwszy strzelil multum goli w polskiej lidzie, w Celtiku 20+,w Grecji tez kilka, a Matusiak 9 w calej karierze.
|
Nigdy w życiu nie porównywałabym ich co do gry (szczególnie,że do Maćka mam wielki sentyment i zawsze będzie dla mnie świetnym zawodnikiem,a Matusiak zakończył dla mnie swoją karierę,gdy strzelił 2 gole Wisełce w pamiętnym listopadowym meczu...) Chodziło mi o porównanie kontraktów. Zdaje się,że większość nie wierzy w odbudowanie formy Żurawskiego w Wiśle. Dlatego napisałam,że gdyby było to wypożyczenie,to mogliby mu dać ten okres próbny,wtedy udowodniłby lub też nie swoją przydatność dla klubu. Tylko o takie porównanie mi chodziło,bo Radziu to nie nadaje się nawet do wiązania butów Żurawiowi
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić."
Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy