eye63
Ty jestes fanem Andrzeja, a ja niestety nie i juz jakos musimy z tym zyc

Niedzielan moze faktycznie nie zahamowal kariery Dudu, ktory wielkim pilkarzem nie jest, ale mimo to choc "goal machine"
moim zdaniem prezentowal sie lepiej, to jednak szanse dostawal pilkarz bardziej lubiany przez trenera.
Niedzielana nie oceniam wylacznie przez pryzmat tego jak zagral " kilka spotkań na lewym skrzydle, ze dwa w ataku", ale rowniez przez pryzmat tego jak gral w swoim poprzednim klubie, gdzie na odchodne w dwudziestu kilku spotkaniach strzelil cale dwie bramki. Wiec chyba jednak pewien problem ze skutecznoscia u niego od jakiegos czasu wystepuje. Tak zupelnie bez przyczyny, to oni go z NECu nie pogonili.
Jesli uwazasz, ze bez Brozka w atkau nie tracimy zbyt wiele, to musisz miec chyba na mysli Piotra
Tutaj masz taki fajny artykul. Jak widzisz nawet w meczu z Lechai 2, dopoki nie pojawil sie Pawel, Wisla nie byla w stanie przechylic szali na swoja korzysc, a sam Niedzielan zmarnowal bodaj trzy stuprocentowki.
Zdaje sobie sprawe, ze Zuraw jest leciwy i gdyby mial decydowac sam wiek, tez wolalbym postawic na mlodszego, ale tak to juz jest ze nie sama metryka gra na boisku, o czym najlepiej swiadczy 36 J.Brzeczek z Zabrza, ktory w poprzednim sezonie byl bodaj najlepszym zawodnikiem zaboli (teraz juz chyba ostatecznie nadszedl jego kres).
Tak ogolnie to ja naprawde nie jestem podekscytowany mozliwoscia powrotu Zurawia, bo wszystko moze sie skonczyc jedna wielka klapa, ale tak to juz jest, ze wiekszosc kandydatur ofensywnych pilkarzy rozpatrywanych w ostatnim okresie przez duet Skorza & Bednarz, to zawodnicy po przejsciach, do tzw. "odbudowania", a tutaj trzeba miec nosa i wiedziec komu mozna zaufac.
Sam bym bardzo chcial, aby do Wisly trafili mlodzi i rozwojowi pilkarze typu Nowak badz Gancarczyk, ale czy sa na to szanse ?