Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.11.2008, 20:57
Ludzie przestańcie snuć już te śmieszne teorie upadku Wisły. Dwa newsy i nagle Wisła nie ma już Brożka i połowy składu. Jest wiele pozytywów, a wy dostrzegacie same negatywy. Zauważcie chociażby to, że w końcu "elta" odchodzi w cień i do głosu dochodzą młodsi gracze. Diaz, Marcelo, Malecki, Jirsak. Nie tak dawno żaden z nich nie grał w pierwszym składzie, a tera mamy ich wszystkich. Może ta nasza polityka transferowa jest trochę chaotyczna, czasami przypadkowa jednak na dłuższą metę nie wygląda to najgorzej.
Zaczekajmy do zimy wtedy będziemy się martwić.

Nawet jeśli przyjdą do nas za darmo tylko dwaj gracze w zimę to jestem za. Mam tu na myśli Gargułe i Romeu.
Odnośnie tego drugiego to już chyba 3 tydzień leczy kontuzje stawu skokowego. Z tego co wiem Romeu nie podpisywał nowej umowy i w najbliższych dniach raczej tego nie uczyni, Fluminense ma teraz ważniejsze sprawy na głowie zostało raptem kilka kolejek do końca, a oni jedną nogą są już klasę niżej mimo, że skład mają spokojnie na środek tabeli. Osobiście mam takie wrażenie, że oni tam po Romeu wcale płakać nie będą, nie jest to gracz który odrygwa tam jakąś znaczącą role, nie jest też ulubieńcem kibiców. Zresztą tam wszystko kreci się wokół jednego gracze teraz Thiago Silvy za którego być może przyjdzie im zagarnąć grube miliony. Przydałby nam się taki obrońca, ale gość robi takie rzeczy, że moim zdaniem wkrótce będzie grał w wielkim klubie. Dodam, że mają także fajnego środkowego napastnika ale to już dyskusja na "gdybym był Bednarzem".
Ostatnio edytowane przez westersyl : 03.11.2008 o godz. 21:25.
Odpowiedz cytując