Wyświetl pojedynczy post
matti123
Senior Member

Od: 01.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.11.2008, 13:16
Mecz ładnie nam się ułożył. Szybko strzeliliśmy bramkę, co było spowodowane świetną grą. W II połowie już trochę siedli z powodu spokojnego prowadzenia. Pawełek ostatnio gra bardzo ładnie, dużo myśli a nie gra na pałe. Obrona zaprezentowała się przyzwoicie. Marcelo musi poprawić wyprowadzenie piłki, ale to samo robił Cleber w pierwszych meczach. Pietia i Diazem grali na zmianę na skrzydle i dlatego Piotrek nie zawsze był widoczny, ale z tego co widziałem to prawie przy każdej akcji lewą flanką maczał palce. Diaz i Małecki wreszcie kombinacyjnie i szybko grające skrzydła. Mały trochę nonszalancko w ostatnim podaniu. Gra Łobo i Zienia się nie umywa do wyżej wymienionych, może na ławce forma wróci. Brożek i Jirsak to stadiony świata. Niedzielan to oddzielny temat, chyba największe zaskoczenie że wyszedł w 1 składzie. Póki był na boisku gra kleiła się, ładnie przetrzymywał piłkę, choć kilkakrotnie nie potrzebnie tracił. Odegrał nie bagatelną rolę przy bramce Brożka.

Podoba mi się wizja na następny mecz wcześniej przedstawiona- Małecki,Sobolewski,Jirsak,Boguski, Niedzielan, Brożek i cięzki wybór czy posadzić Małego, Niedzielana (na 4-5-1), Diaza czy Pietie. Mam nadzieje że trener polubił system 4-4-2
Skorża the Best!
Odpowiedz cytując