Wyświetl pojedynczy post
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.10.2008, 18:23
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Pes 6 ma niewielkie wymagania - mi na starej 9100 bodajże smigal ,no ale to wypadalo by najpierw sprawdzic czy bedzie Ci dobrze chodzilo.

Pytanie - oddalem na gwarancje grafe(zlom 6800xt) - zalozmy ze przejdzie ,nie naprawia i nie beda mieli takiej drugiej - moge sie domagac zwrotu pieniedzy(a kiedy ja kupowalem kosztowala prawie 300 zeta)?, bo pewnie beda mi chcieli wcisnac cos o podobnych marametrach a teraz takie chodza po 100.
Przede wszystkim to kiedy ja kupowales? Bo weldug unijnego prawa w kazdej umowie kupna/sprzedazy jest obowiazek ze jesli w ciagu dwoch lat karta nie bedzie satysfakcjonowala kupujacego mozna zazadac zwrotu pieniedzy bez koniecznosci czekania na 3 powroty z Serwisu nienaprawionej karty(a zazwyczaj tak jest jesli uszkodzona zostanie struktura tranzystorow). Sa to tzw. Specjalne warunki sprzedazy. Niestety nie wiem jak to ma sie do spalenia karty graficznej. A jesli beda chcieli ci wcisnac cos o podobnych paramerach to hmmm. Mozesz wziac i tak na tym nic nie tracisz bow tej chwila 7600 GT kosztuje ponizej 100 zlotych.
Odpowiedz cytując