Wyświetl pojedynczy post
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.10.2008, 19:07
e napisał(a):Wyświetl post
Legia 2-1 Wisla z 26 pazdziernika.

Jak nie ogladales kontrowersji z 10 kolejki to sobie sciagnij a przekonasz sie o czym pisze.

http://odsiebie.com/pokaz/841543---c540.html
(haslo: allgoals.pl)

A jak Ci sie nie chce i nie widziales to przestan bredzic, bo w materiale jest minimum 4 faule na naszych zawodnikach, oczywiscie nie odgwizdanych / korner po tym jak Brozek trafil w slupek bo Muszcze (czy jak to odmienic) przeleciala pilka po lapskach / reka Legionisty za ktora powinien byc karny dla Wisly
.
.
.
no to mamy 1 mecz. A gdzie te reszte, o których pisze wolfy? Cytat 'Zresztą - nic dziwnego, skoro nie przypominam sobie meczu Legii, w którym sędzia nie robiłby wam dobrze.' Poza tym ja nigdzie nie pisałęm, że sędzia w tym spotkaniu sędziował dobrze.

ja przypomniałem wymyślonego karnego dla Wisły w zeszłym sezonie w meczu z Legią

wolfy- karnego nie było. Można obejrzeć powtórkę tamtego zdarzenia.
A o tym, że piłkarzy Legii wyrzucają, świadczą np mecze z Lechem. Raz out miał Smoliński(sędzia mógł pokazać żółtą, ale mógł też tego nie robić) a drugi raz na Bułgarskiej (Burkhardt). To przykłady z ostatnich spotkań z Kolejorzem. Nasi zawodnicy nie są bezkarni. Karnych też nie mamy dużo. To jest wyszukiwanie spisku na siłę po prostu
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 28.10.2008 o godz. 19:17.
Odpowiedz cytując