Wyświetl pojedynczy post
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.10.2008, 00:11
Griszka30KR napisał(a):Wyświetl post
Ale jakie ty mecze zalczasz do tego?Te o pitruszke ,jak Wisła ma MP pewnego,czy te w PE ,kiedy grami rezerwami rezerw?
Poza tym wypowidałem sie o tym meczu,a nie o innych.
Faktycznie napisałeś o farcie tylko w ostatnim meczu, ok.

Natomiast myślałem, że nie ma meczy z Legia o pietruszkę... są co najmniej takie o prestiż. No cóż, mój błąd.

Zaliczam wszystkie mecze, również ten w których rezerwa Legii wygrała z naszą w miarę standardowa ekipą (0:1 w Krakowie, w jakimś tam pucharze, zapewne o pietruszkę)

igortsw napisał(a):Wyświetl post
Pierwsze co się każdemu rzuciło na oczy to że mecz stał na całkiem nieżłym pozimie jak na naszą "rodzimą"...
Moim zdaniem mecz stał na bardzo przeciętnym poziomie. Głównie panował chaos i niczym nie wyróżniająca się ligowa kopanina no i tylko momentami były przebłyski lepszej gry.
Natomiast ochy i achy Laskowskiego nt. poziomu "widowiska" od momentu gdy było 1:2 dla Legii, nie specjalnie robią na mnie wrażenie.

Mecz jak dal mnie na remis bez żadnego naciągania...
Pomyślmy jak grały poszczególne formacje.
Bramkarz - tu nie ma wątlipowości... 0:1
Obrona - Legia lepsza, u nas momentami paniczne wybijanie na oślep, czasem prosto pod nogi rywali. Legia zazwyczaj potrafiła podaniami wychodzić do ataku. Inna sprawa, że my nie graliśmy pressingiem jak oni. 0:2
Pomoc - środek na remis, skrzydła zdecydowanie dla Legii. Mamy już 0:3
Atak - no cóż... tu się rozlicza za skuteczność....
No niestety... Remis był blisko ale jeśli ktoś zasłużył na wygraną to na pewno Legia.

P.S. Niedzielan nie strzela w niedzelę...
To oznacza, że Niedzielan nie strzela również "od święta"
Ostatnio edytowane przez thechris : 28.10.2008 o godz. 00:33.
Odpowiedz cytując