Wyświetl pojedynczy post
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.10.2008, 13:20
Cichy napisał(a):
a ja tak troszkę z innej mańki...

zbyt leniwy jestem żeby szukać ale może ujawnią się ci co to objeżdżali Iwańskiego w temacie transferowym, że to sie spala w meczach o stawke i szkoda na niego pieniędzy.

anybody?
Wczoraj Iwanski byl moim zdaniem najlepszym legionista na boisku, pomimo ze wielu innych wznioslo sie na wyzyny swoich umiejetnosci (Grzelak np.). Gdzies czytalem, ze to wlasnie on najbardziej zachwycil swoja gra wszystkich zgromadzonych na stadionie menadzerow. Warto tez dodac, ze Iwanski w zdecydowany sposob zaprzeczyl, iz w defensywie jest calkowicie bezuzyteczny, bo tylu skutecznych odbiorow i rozbijania atakow w wykonaniu ofensywnego pomocnika, to ja juz dawno nie widzialem.

Czesław napisał(a):
A w temacie to uważam po prostu, ze Mario zagrał mecz na "5 minus" i jeśli jebiemy go za bramke to tak samo jebmy Clebera bo przy tej akcji mieli ewidentną spółę
W tej sytuacji nalezaloby raczej jebnac w Piotra Brozka, gdyz to wlasnie jego cudowne machniecie zmylilo Clebera i spowodowalo ze sie poslizgnal.
Piotr byl wczoraj naszym najslabszym punktem w obronie, wiekszosc groznych akcji szla jego strona, a najbardziej w glowie utkwila mi sytuacja, w ktorej Legia wyprowadzala kontre, a ten postanowil wracac na swoja pozycje truchtem, zrzucajac cala odpowiedzialnosc za jej powstrzymanie na barki pozostalych kolegow z obrony.
Ostatnio edytowane przez Eustachy : 27.10.2008 o godz. 13:26.
Odpowiedz cytując