Wyświetl pojedynczy post
tormenthor
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.10.2008, 11:35
A ja czytając wypowiedz kibiców na forum portalu gazeta.pl odnośnie kwestii wpuszczenia Janusza W. na trybunę honorową napotkałem taki tekścik jednego z kibiców.

Cytat:
,,tak się składa, ze byłem tam i wszyscy działacze PZPN podśpiewywali sobie legia mistrz i cieszyli się z bramek dla niej (dlatego dziwię się kibolom, że w przyśpiewkach plują na PZPN). Z bramek dla Legii jak dzieci cieszyli się także Mateusz Borek i taki jeden łysy pedałek z bródką z TV (wyleciało mi jego nazwisko). To najlepszy dowód na to jak obiektywne sa media i PZPN. Poza tym co mnie uderzyło to agresja na honorowej. Nie można rządać od żylety kulturalnego dopingu jeżeli ludzie na honorowej śpiewają "Wisełka k... jest" a jak małe dziecko krzyknie "gwiazda biała znak pedała" to wszyscy się śmieją i biją mu brawo.
P.S kibicem Wisły też nie jestem"
Może napisał to jakiś pokemon, może kibic Wisły a może faktycznie legionista. Smutne jest to, że nie sposób jest znaleźć kogoś obiektywnego zajmującego się polską piłką. Wszyscy dziennikarze, no może oprócz M. Iwańskiego i Macka Sczęsnego, to sprzedajne, warszawskie ...Dlatego trzeba się przyzwyczaić do tego, że media zawsze będą przeciwko Wisełce.
Odpowiedz cytując