a ja tak troszkę z innej mańki...
zbyt leniwy jestem żeby szukać ale może ujawnią się ci co to objeżdżali Iwańskiego w temacie transferowym, że to sie spala w meczach o stawke i szkoda na niego pieniędzy.
anybody?
Cytat:
1) Wspomniałeś o taktyce ? Moim zdaniem takowej w tej rundzie nie ma !
2) Poza rewanżowymi spotkaniami z Beitarem i Barcą Wisła gra tej jesieni piach i nie ma co tego ani ukrywać ani nie ma sensu tego podważać.
|
Bo nie ma wykonawców. Moze strategu powiesz czy powinnismy w tym sezonie grać skrzydłami czy jednak środkiem? Skrzydłami? Ok, no to gramy, chociażby wczoraj graliśmy. Środkiem? A kto rozgrywa? Nasz jedyny pomocnik mający inklinacje do gry ofensywnej Jirsak? Ok ale póki co w każdym jednym meczu, w którym grał od początku sił starczało mu na 60min.
Cytat:
|
3) "Czasami trzeba przegrać" piszesz ale ile razy ten zwrot się w ostatnim okresie pojawił ?! Trudno zliczyć...
|
Biorąc pod uwagę obecny sezon to 3: Tottenham, Legia, Lech. Barcelony nie liczę z przyczyn oczywistych, a Beitaru bo dwumecz zdecydowanie dla nas. Mnie tam do trzech nietrudno zliczyć.
Cytat:
|
4) Owszem liczy się tylko Wisła, ale dopóki w klubie jest B.C. to nie wydaje się to wszystko takie oczywiste i proste
|
I tu wreszcie się zgadzamy ale kolejny raz nad wymaganiami przy braku nakładów nie ma sensu się rozwodzić.
Pozdrawiam