Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.10.2008, 03:38
Eustachy napisał(a):Wyświetl post
Szkoda, ze sedzia nie podyktowal naleznego karnego, ale trudno..
hmm moze cos przeoczylem ale jesli chodzi o to zasloniecie pyska to jak dla mnie karnego byc nie powinno , w ogole calkiem niezle sedziowanie bylo.
Mozna sie przyczepic do roznych drobiazgow ale wyniku nie wypaczyl i to jest najwazniejsze.

Ciekawosta jest taka ze ogladajac skroty w rezimowej ,calkiem niezle to z naszej strony wygladalo ,jednak przynajmniej dla mnie , patrzac na caly mecz, niestety dalismy ciala.
Skrzydla nie istnialy(ciekawostka - ogladamy mecz w trojke, spoznilismy sie tak ze nie znalismy skladu - 25 minut gapienia sie i tekst, ty a kto gra na lewej pomocy bo Zienia na bank nie ma....o ****a...Zieniu) i tym mozna skwitowac cala gre skrzydlami.
Pozostalo przebijanie sie srodkiem a wiadomo ze majac 1.5 kreatywnego zawodnika i z tym ciezko.

Jak dla mnie Legia byla lepsza , miala tez w koncowce farta i 4?5? porazka pod rzad stala sie faktem.
Szkoda bo byli do ogrania.
Choc na papierze wyglada to calkiem niezle to patrzac uwaznie, widac ze jestesmy w fazie kryzysu.
Kazdy zespol/trener to przechodzi predzej czy pozniej.Jak poradzi sobie z tym nasz zespol i trener -zobaczymy niebawem ale nie wyglada to wszystko za ciekawie.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 27.10.2008 o godz. 03:48.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując