westersyl napisał(a):

|
Jak już zjechaliśmy kogo trzeba to wypadałoby podkreślić to, że to my graliśmy w tym meczu lepiej, Legia nie miała zbyt wielu sytuacji byli po prostu bardzo skuteczni i mieli w bramce Muchę. Z bardzo dobrej strony pokazał się dzisiaj Tomas, który podał dwie świetne piły do Brożka, szkoda tylko że Paweł wykorzystał tylko jedną z nich. Boguski, Paweł Brożek, Jirsak, Diaz według mnie cała 4 powinna grać, tylko oni mogą pociągnąć ten wózek do przodu. Nie obchodzi mnie ile kosztował Łobo po prostu są lepsi od niego, nawet zawodnicy którzy nie są przypisani nominalnie na jego pozycję.
|
Nie sadze ze to Wy graliscie lepiej. Moze i po strzeleniu przez Nas 2 bramki za bardzo sie cofnelismy,moze i mieliscie kilka 100, ale ilosc strzalow na bramke mowi ze wiecej akcji bylo pod bramka w ktorej stal Pawelek.
Mecz byl mozna powiedziec wyrownany, gdyz przewaga zmieniala sie co chwile. Wlasnie przez to cofniecie sie stracilismy duzo procent w posiadaniu pilki.
Pawelek to bramkarz, ale nie na Wisle Krakow. Ma cos z Cabaja...Trzeba jednak przyznac ze strzal Cziniego obronil rewelacyjnie.
Zbyt duzo strat jednej i drugiej strony, czasami zbyt dlugie kombinowanie ktore nigdy dobrze sie nie konczy.
Pochwalilbym z Wisly Jirsaka,Brozka oraz Maleckiego. Ten ostatni moim zdaniem powinien grac przez caly mecz. Dziwne zachowanie przy wpuszczeniu Niedzielana, tutaj chyba blad trenera.
Co do Iwanskiego to moim zdaniem jeden z najlepszych zawodnikow na boisku. Odbieral bardzo duzo pilek,rozgrywal i podawal w wielu przypadkach bardzo dobrze.
Wazne ze mecz stal na wysokim poziomie jesli brac pod uwage nasza lige. Dla mnie to jak na dzien dzisiejszy mecz sezonu.Oczywiscie kazdy moze miec swoje zdanie.
Krawwy - Glupoty to piszesz Ty moj drogi. Zobacz w KTORA reke dostaje Rzeznik a potem wydawaj osady. Podpowiadam, nie w ta ktora chronil twarz.