Wyświetl pojedynczy post
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.10.2008, 21:26
Ja bym nie płakał tak strasznie po tej porażce. Z Legią nam nie idzie i taka jest prawda. U siebi ei tak wygramy i mistrz będzie nasz!! Dziwi mnie natomiast pare decyzji. Dlaczego gra Łobodziński? I czy to jest jego optymalna forma? Nie wiem jak wy ale ja przeglądałem kiedyś fora Zagłebia Lubin i tam mieli taki polew z Łobo że strach się bać Tutaj jest to samo więc ja naprawdę nie rozumiem fenomenu tego piłkarza Legia też kiedyś miała kogoś takiego, niejaki NĘDZA Marek Zieńczuk, hmmm sam nie wiem co pisać. Patrząc na twarz tego zawodnika wydaje się jakby miał jakiś straszny problem, albo przynajmniej zapomniał co to znaczy być sportowcem. Jemu się po prostu NIE CHCE grac!! Czy tylko ja to widzę Nie ma co jechać po Skorży bo mecz był nawet niezły. Czas postawić na Marcelo i Małeckiego. Wypada chyba podziękować Cantoro po tym sezonie, podobnie jak Zieńczukowi, Cleberowi, kupić kogoś na miejsce Baszcza... Dużo by pisać. Wilelkie brawa dla Pawła Brożka, który obecnie jest najlepszym piłkarzem ligi.

P.S. w sumie dlaczego przegraliśmy skoro tam na stadionie nei ma żadnej atmosfery, zero dopingu więc nie ma jakiejś presji a momentami obrona strasznie się gubiła...szkoda meczu ale będzie lepiej pozdr
Odpowiedz cytując