Wyświetl pojedynczy post
prober
Senior Member

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.10.2008, 21:12
Zacytuję posta z wczoraj...
prober napisał(a):Wyświetl post
Naprawdę już lepiej wywieźć to 0:0 po nudnym pojedynku niż przegrać 3:4 po walce, na popisy przyjdzie czas w innych meczach
Fajnie się oglądało mecz w TV, promocja piłki nożnej, wysoki poziom gry i takie tam. No i Szczęsny trzymał za Wisłą Ale na 2:2 to mogło wpaść...

Wisła przegrała mecz w 38. minucie. Grali ładnie, ataki w okolicach 30. minuty gry pierwsza klasa. Po golu zacięli się, głupio stracili bramkę i Legia miała przewagę psychologiczną.
To był mecz bramkarzy. Pawełek zaliczył 'interwencję roku' w I połowie, Mucha zagrał kapitalnie w drugich 45 minutach.
Na minus oceniam grę obronną Głowackiego, ten zawodnik mnie od dłuższego czasu zupełnie nie przekonuje (patrz rewanż z THFC). Łobodziński coś tam próbował, niewiele wychodziło. Widać, że nie jest pierwszorzędnym technikiem, ale takie mamy realia, że w polskiej lidze jego potencjał może wystarczyć na bycie czołowym skrzydłowym ligi. Cantoro dalej gubi się w obronie, słabo kryje. Powinno się mu wmontować taki brzęczek, który by dzwonił gdyby kryty zawodnik uciekał na więcej niż 1 metr Może by pomogło. Jirsak dużo widzi, dobry materiał na MC/AMRLC O naszym GK szerzej napisałem po meczu z Lechem i tutaj bez zmian, niczym nie zaskakuje, trudno oczekiwać po nim cudów.

W Krakowie i Poznaniu były/są puchary europejskie, niech chłopaki z Wawy mają swoje 5 minut Bez wielkich żalów po porażce, Wisła ma wszelkie papiery na wygranie ekstraklasy w tym sezonie. Dopóki nie będzie uporczywie gubić punktów ze słabeuszami będę o tym przekonany, MP zdobywa się głównie na boiskach w Wodzisławiu, Gdyni, Bełchatowie, Białymstoku i innych. Tam trzeba zgarniać komplety.

minigaleria forumowych wynalazków językowych (zbieram kolejne!): Balon, Balonik, Dzida, Dziwnie spokojny, I tyle w tym temacie, Kicha, Miałem przeczucie, Na pałę, Napinka, Nie mam pytań, Oddychać rękawami, Padaka, Pan Basałaj, Pan Cupiał, Parch, Piach, Przypał, Siara, Szrot, Wspomnicie moje słowa
Odpowiedz cytując