Może dlatego,że co za dużo, to niezdrowo? tak a propos tych sędziów
harthausen napisał(a):

a może Paweł tak pokochał Wisełkę i Kraków, że specjalnie resztę okazji na bramki spieprzył, aby go broń Boże nikt z najpiękniejszego miasta na świecie nie próbował kupić?
W ten sposób ma szansę dalej nasz klub sławić a nam zdejmuje kłopot z głowy o dobrego napastnika.
Rozumiem chłopa, gdyby nie obecna żona nigdy w życiu bym bym Kraka nie opuścił a tego co zrobiłem do tej pory żałuję
|
Dla mnie bomba. Nie żebym mu chciała psuć karierę,ale my naprawdę nie mamy kim chłopaka zastąpić i to jest przykre. Swoja drogą na grę Pawła w porównaniu do np. tej z 2 sezonów przed,to aż chce się patrzeć

M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić."
Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy