Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.10.2008, 19:58
Żeby tradycji stało się zadość trzeba znaleźć sobie jakiego kozła ofiarnego, nie trudno jest go dostrzec.
Oczywiście chodzi o Łobo, jak nazwiecie to co Wawrzyniak zrobił z Łobodzińskim ? Ośmieszył ? zdecydowanie nie pasuje bo to chyba komplement, Wojtek nawet nie potrafi biegać, on po prostu człapie,czołga się, nie wiem jak to do cholery nazwać. Wywalenie Wojtak rozwiąże dużo, w kwestii zejścia z uciążliwego kontraktu jak i również oszedzędzenia nam tego widoku, który mamy od początku jego przyjścia oraz doprawdzi to do podwyższenia poziomu sportowego. Zieńczuk również dzisiaj się skompromitował każde przyjęcie rozpoczynał od prowadzenia, spowolniał akcje, tracił piłkę. Diaz zrobił więcej niż on w 5 min wystarczyło że po prostu pomyślał i kilka razy zagrał z pierwszej piłki. Podobno Lechia jest zainteresowana sprowadzeniem Zieńczuka, myślę ze to jest ten moment w którym mógłby im jeszcze pomoc, choć jakby miał konkurować z Buzałą to zakończyłby swoją rywalizacje na ławie.
Zaskoczyła mnie słaba postawa Clebera i Głowackiego, Grzelak robił z nimi co chciał. Myślę że po tym meczu szanse na większa grę powinien otrzymać Singlar który zagrał kilka naprawdę super meczy.

Zaskakujące jest dla mnie to, że miejsce na ławce rezerwowych zajmuje Dawidowski, to jest po prostu szok, mam do Skorży ogromny żal, że nie ma na niej jakiegoś młodszego chłopaka, nawet jeśli nie gra to samo przybywanie w pierwszej drużynie może mu dać dużo, ja już po prostu mam dosyć tego gościa.

Teraz duża rola Skorży aby poukładał jakoś ten zespoł, pierwsze co powinien zrobić to posadzić Łobo na ławie, najlpiej umieśćić w mldej ekstraklasie, Diaza na stałe usadowić na lewej pomocy bo widać że gość po porstu myśli i ma predyspozycje do gry na tej pozycji, do tego dobrą kondycję. Niech potrenuje jeszcze strzał bo miał ku temu kilka okazji dzisiaj, a szukał rozegrania.

Jakoś specjalnie nie mam żalu do Mauro, bo nie był najgorszy, ale nie ukrywam, że przydałby się ktoś lepszy na tą pozycję. Mecz nie był zły mając na uwadze, że Legia w przeciwieństwie do nas miała dwóch skrzydłowych na boisku.

Tak patrząc na naszą siłe ofensywna drzemiącą w pomocy to Legia, Lech i być może kilka innych klubów z naszej ekstraklasy mają ją większą.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 26.10.2008 o godz. 20:02.
Odpowiedz cytując