Wyświetl pojedynczy post
STARY WIŚLAK
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.10.2008, 16:57
W temacie Legia - Wisła można by wiele napisać dobrego i złego patrząc przez pryzmat dotychczasowych pojedynków, zwłaszcza w ostatnim dziesięcioleciu...i obecny pojedynek urasta na pewno do rangi wydarzenia kolejki, kolejki jesiennej rundy!
Walory Legii są powszechnie znane i to nie zależnie od dyspozycji dnia, tygodnia czy też całej rundy.
Ale powtórzę moje słowa z przed pojedynku z Piastem... To My, Wisełka, jesteśmy liderami obecnego sezonu, to My, mamy rządzić i dzielić w lidze, nie zależnie od terminu, klasy przeciwnika i miejsca spotkania.
Nie może tez mieć znaczenia w jakim składzie wystąpimy...Wiem, że będzie to na pewno skład optymalny, który zagwarantuje nam radosny powrót z Łazienkowskiej...Ostatnie zdanie piszę w kontekście dyskwalifikacji Boguskiego ( w tej kwestii moje zdanie nie ma żadnego sensu bo sam zawodnik wypowiedział się jak najbardziej właściwie, więc po co mam napisać ogólnie nam przyjęte: "j...ć j...ć PZPN i tak dalej).
Jedno jest pewne, że Ci, którzy jadą do Wa-Wy, jak także Ci, którzy zostają w Krakowie wierzą niezłomnie, że to Wisełka jest najlepsza, Wisełka jest Mistrzem Polski czy to się komuś podoba czy też nie.
MY RZĄDZIMY W KRAKOWIE!!!
TAK BYŁO, JEST I BĘDZIE!!! AMEN!!!
WISŁA KRAKÓW – MISTRZ POLSKI1927, 1928, 1949, 1950, 1978, 1999, 2001, 2003, 2004, 2005, 2008, 2009, 2011…cdn.
Odpowiedz cytując