Wyświetl pojedynczy post
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.10.2008, 12:29
na tvp info debata nad ustawa o imprezach masowych

powiem tak: nie uważam się za Hannibala L i bardzo rzadko zdarza mi sie wiedziec b. dużo na temat omawianych na wiejskiej spraw.
Tym razem wiem na ten temat wszystko. najlepsze: ustawa pisana jest pod Waltera(zakazy klubowe, obowiązujace za granicą!), policja bedzie mogła przeszukiwac auto w poszukiwaniu już nie tylko dragów ale i biletów, a ochroniarz czyli cżłowiek z ulicy, bedzie mógł nas skuć kajdankami(np. jak go spytasz gdzie ma identyfikator i czemu nie jest miły...)

a pojecie panów posłów na ten temat obrazuje poseł PO(jakiś młody karierowicz z wyglądu): "steward będzie wybierany spoósrdó kibiców i bedzie on pomagał innym kibicom w yyyyy, np. yyyyy orientowaniu sie co sie dzieje na trybunach"

Już nie wspomnę ze zasypano nas statystykami z których wynika, ze jest wiecej chuligaństwa.
no ja sie nie dziwie ze w 2008 roku jest więcej, jak zatrzymuja za chodzenie ulicą
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.