krwawy napisał(a):

|
Po przeczytaniu tematu szkoda mi was bo przecież canal +, WD, PZPN, OE to jawny spisek przeciwko Wiśle i wszystko jest pod Legie ustawiane nawet kamery na meczach, niedługo będziecie pisać że to Boguski został kopnięty a powodem porażki w stolicy będzie dyskwalifikacja Boguskiego.
|
Krwawy, mecz dopiero w niedzielę dlatego jeszcze nie przegraliśmy i (co daj Boże) nie przegramy

.
W jednym masz rację, nie powinniśmy ględzić na spiski tylko skopać Wam tyłki w niedzielę na Łazienkowskiej. Jeden uciemiężony przez wszystkich klub w Krakowie wystarczy...
Do pana Smoczka (wiem, ze tutaj zagląda), jesteś pan obiektywnym (mrugam teraz prawym okiem a lewe oczywiscie otwarte) dziennikarzem. Myślę, że równie solidnie bedzie pan teraz przegladał kasety z wszystkich spotkań tzw. ekstraklasy i oburzał się równie wielce na wszystkie podobne zagrania jak to naszego Rafała. Polecam szczególnie walkę piłkarzy przy dośrodkowaniach z rogu i przy rzutach wolnych z bocznych sektorów boiska. Przy okazji, jesli oczywiście czas panu pozwoli proszę sobie oglądnąć jak fair walczy o piłkę Wojtek. Wie pan, ten prawy obrońca z klubu, którego proporczyk wisi nad pana łóżkiem.

Ze sportowym pozdrowieniem.