Wyświetl pojedynczy post
KrasnalFN
Member

Od: 04.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.10.2008, 06:31
Musiek1906 napisał(a):Wyświetl post
Po pierwsze to bet and win to to samo co bwin
Po drugie, wedlug mnie najlepszy portal do obstawiania to bet-at-home

-Support w języku polskim - również livechat na stronie głównej
Na który się czeka czasem godzinami
Cytat:
-Minimalna stawka na zakład to tylko 1 zł
A w innych bukach nawet 0,5 zł...
Cytat:
Możliwośc typowania 1 oraz 2 ligi polskiej, a także Pucharu Polski
Taka możliwość jest wszędzie.
Cytat:
-Wygrana nie podlega podatkowi w wysokości 10% (jak to ma miejsce w zwykłych STS), a Twoja wygrana jest natychmiast widoczna w panelu gracza.
Dalej mówisz o wszystkich bukach, a nie o BAHu, znowu bardzo rzadko jest pobierany podatek, pewnie tylko w kilku bukach na swiecie.
Natychmiast widoczna? Nie rozsmieszaj mnie. To jest normalka, jak są wazne mecze. Ja stawiłem na NHL na godzinę 1, do teraz nie mam ani grosza z wygranej.
Cytat:
-Minimalna stawka wpłaty to 10zł.
Przelewem chyba nawet 5, to znowu potwierdza że na Bahu raczej nie gra sie na poważnie.
Cytat:
-Nie ma ograniczeń w wypłatach, wypłacasz ile chcesz.( W bwin wyplaty sa od ponad 100zl)
I czemu porównujesz w ten sposób? Tylko z bwinem. Jest wiele dobrych buków, które również wypłacają mniejsze stawki. Jak gra na poważnie to może olać sie limit wypłaty
Cytat:
-Bardzo częste promocje!!
Na akurat dobry bonus, ale gdzie ta reszta promocji? Chyba nie uczestniczysz w jakimś betcupie?
Cytat:
-Duża oferta zakładów
Masa różnych lig i sportów, ale zero jakości. Do każdego ważnego meczu (Premiej League np.) masz jakieś 12 innych zakładów (pierwsza połowa, 1x 2x 12) podczas gdy zazwyczaj jest to ponad 20 a w bet365 masz ponad 50.
Cytat:
-Bardzo dobry Support, miła i porfesionalna obsługa.
No miło sie z nimi gada, ale wieczorkiem trzeba sobie czasem poczekać.
Cytat:
Liczne Systemy - Zakłady pojedyncze, kombi i systemowe na wszystkie zdarzenia i mecze.
No tym to już mnie położyłeś na łopatki. Na każdym buku tak przecież jest, a na sportingbecie masz tak dobrze, że możesz jeszcze stawiać Trixie, Heinzy itd. i wcale nie musisz kombinowac bo komputer pokazuje ci czy masz odpowiednia ilośc meczy.

Do tego masakrycznie niskie kursy, oferta na siatkowkę (porażka) oferta na koszykowke (tutaj troszeczke lepiej), ale na NHL Typ, Podwójna Szansa i under/over to jest dużo?

Najlepszy bet365 ale raczej bez bonusów bo jak zachcesz bonus to będziesz ze 3 tyg czekał na list aktywacyny, do tego obrócić 8 razy, a to już nie jest takie proste.

Sory za długą odpowiedź, ale musiałem poprawić troszkę te farmazony
Odpowiedz cytując