Wyświetl pojedynczy post
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.10.2008, 00:44
Wlasnie o tym mowie. Nie moze odpowiadac za 93 tak jak i inni nie moga byc karani za akcje z ubieglego stulecia.
Szala jaki jest juz pisalem i kazdy o tym wie, akcja Kucharskiego tez znana i kazdy ma na jej temat podobne zdanie.
Co do Choto, owszem czasami zagra brutalnie ale nie jest to na tyle czeste i na tyle bezsensowne by go za to karac co 1-2 mecze. Takich saneczkarzy jak to nazwales w silniejszych ligach jest multum i dosc czesto lamia przeciwnikowi nogi.

Nikt tutaj nie mowi ze jestesmy bez skazy, nikt tez nie moze powiedziec "Legia ma uklady i kupuje" bo jesli zrobi to zbyt glosno i publicznie to moze bez dowodow "slabo" na tym wyjsc. Wlasnie o to mi chodzilo wspominajac o Wojciku.

Spoko, mamy wszedzie uklady, wszyscy nam pomagaja - moze byc.
Uwazalbym jednak z konkretnym kierowaniem zarzutow bo nie jeden na forum publicznym mocno sie na takim gadaniu przejechal.

Nie dojdziemy do porozumienia, bo ja mowie ze dla mnie to zawieszenie jest chore i ze Grzelak czy Szala powinni tez byc winni, a Wy mi mowicie ze Grzelak Szala Choto i pewnie jeszcze Rzezniczak powinni zostac ukarani i najlepiej gdyby dopierniczyli nam za 93 i moze jeszcze profilaktycznie za 1410.

Konkludujac: Zawieszenie to kpina, Szala to bandyta boiskowy,Grzelak powinien dostac kare za przepychanki z sedzia, Jesli powyzsze jest spelnione to i Boguski powinien dostac kare.
Niedlugo wyjdzie na to ze noga Boguskiego kierowal ktos z Legii albo z PZPNu.

PS: Tekst z losowaniem kalendarza totalnie z innej bajki - kto zna procedury tych "losowan" musi miec niezly ubaw czytajac takie teksty. Wystosuj pismo do odpowiednich ludzi ktorzy tym sie zajmuja z prosba o wyjasnienie czemu tak a nie inaczej wygladal kalendarz. Otrzymasz mniej lub bardziej pasujaca Tobie odpowiedz.
Meczcie dalej ten 93 rok...Kibice w wiekszosci nie chcieli tego mistrzostwa,Legii odebrano slusznie te MP, karac juz nie mozna bo sprawa przedawniona, a Wy nadal to samo ciagle i ciagle i ciagle...Przepraszam czy mamy zaorac boisko i zlikwodowac klub byscie juz o tym 93 przestali pisac? Zapomnieliscie jeszcze dodac o ostatnim mistrzowskim sezonie Legii i wygranych 1:0 w koncowych minutach. Klub sie nie przyzna, nikt na ich miejscu by sie nie przyznal wiec nie wiem o co chodzi.

Czy uwazam to za przekret? Tak, Czy jest mi za to wstyd? Tak.

Zanim admin zechce w razie czego ukarac mnie za moje wpisy to pragne poinformowac iz odpisuje tylko na posty) czesto "ciezkie" gatunkowo ) badz co badz skierowane w strone klubu ktory kocham i ktoremu kibicuje.

http://www.weszlo.com/news/1539 - Boguski oskarza Legie.
Ostatnio edytowane przez kreseq : 24.10.2008 o godz. 01:10.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując