Wyświetl pojedynczy post
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.10.2008, 00:01
Karac zawodnika za takie zachowanie nie powinni bo wyjasnil sprawe z sedzia i tyle. Mogliby ewentualnie trzasnac kare finansowa wiedzac jaki mecz czeka Wisle w nastepnym tygodniu.Wyszly wieksze jaja niz to wszystko warte.
Szala nie raz przypierdzielil przeciwnikowi to fakt. Grzelak tez swoje zrobil...
Boguski nie zagra...bo wyszlo jak wyszlo i nie ukarali za faul Grzelaka, za 10 fauli Szali tylko jego...Inaczej jakos nie moge tego nazwac. Niesmak lekki i ogolnie d*** sytuacja. Mogli chociaz dac mu sie jakos wypowiedziec.
Wolalbym zeby Legia wygrala z Wisla w optymalnym skladzie, bo jedyne czego bym sie potem naczytal to praca sedziego. Teraz tak czy siak bedzie to co bedzie. Mozna wiec powiedziec ze nikt byc zadowolony z wyniku nie moze.

Liczylem ze kary nie bedzie bo sie zacznie...no i sie zaczelo.

Prosze uprzejmie mysie pysie ktore pisza ze "Legia seryjnie kupowala" by z rospedu pier*** glowa w sciane to moze cos sie pouklada. Nie ma dowodow nie ma winy, chyba ze ktos chce wyjsc na idiote lub beknac za pomawianie. Rownie dobrze ja moge powiedziec ze X kupuje do dzisiaj, mam takie same dowody...czyli zadne. Zachowajmy chociaz odrobine zdrowego rozsadku.
Kolejnego zlotoustego od Wojcika prosze o sprawdzenie za jaki okres czasu dostal swoje zarzuty.Podpowiem ze chodzi o prowadzenie podwarszawskiego zespolu.

Wiem ze jestescie zli, macie prawo, mi tez cale sytuacja sie nie podoba, jednak jakies granice powinny byc.
Ostatnio edytowane przez kreseq : 24.10.2008 o godz. 00:18.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując