FraMat napisał(a):

Tu masz 100% racji.
Żal w tym wszystkim Boguskiego: jeden z najgrzeczniejszych chłopców w lidze wydymany przez głupców, ktorzy niestety nadal mają tu władzę.
Rafał, trzymaj się, ta banda pętaków po prostu Ciebie się boi.
Oby Cie to nie załamało, ale uświadomiło jak wiele znaczysz....
|
Dokładnie! Rafał zawsze mi się kojarzy z meczem Wisły z Bełchatowem,jak wrócił zaraz po wypożyczeniu, sfaulował któregoś z piłkarzy GKS i tak to przeżywał,że pare razy go pytal czy nic mu nie jest(a faul wcale nie był ostry). A tu nagle dostaje dyskwalifikacje na 2 mecz....:/ Śmiech na sali w biały dzień. Paweł pyknij im z 3 brameczki i pokaż,że chcieli sobie pomóc,ale i tak im nie wyszło!!!
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić."
Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy