Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.10.2008, 14:31
Odnośnie Tyrały sam fakt, że był powoływany do młodzieżówki niemieckiej jest już najlepszą rekomendacją. Do tego statyka strzelonych bramek też mówi dużo. Ale czy rzeczywiście chciałby się pchać do nas w obecnej sytuacji gdzie nawet nie wiemy gdzie będziemy rozgrywać mecze.

Co do listy Bednarza można trochę ją rozszyfrować:

dwóch ofensywnych pomocników - Garguła

dwóch defensywnych - Romeu - z tego co się dowiedziałem to nic nie podpisywał w ostatnim czasie, w ostatnim meczu zszedł z powodu kontuzji, widziałem gościa i jestem przekonany że Mauro to by już u nas nie pograł. Romeu jest wysokim i krzepkim chłopakiem do tego potrafi zagrać ofensywnie i bardzo dobrze gra głową. Uderzenie z dystansu to nie są trybuny tylko najczęściej światło bramki.

dwóch skrzydłowych - może Brezovec, piłkarz posturą dosyć skromny, coś na styl Małeckiego, nieźle rokuje jednak nie wiem czy na pewno na Wisłe.

dwóch napastników - Kalinić, jak przeglądałem chorwackie strony i obok klubów takich jak Atletioc, Szachtar, Bayer, Bayern, Chelsea widziałem Wisłe to przecierałem oczy ze zdumienia. Działacze Hajduka zadeklarowali że transfer Kalinicia w zimie jest praktycznie pewny. Z tego co wiem to jest to naprawdę niezły napastnik ale nazwy tych klubów są w niektórych przypadkach mocno przesadzone. Jeden z kibiców Hajduka powiedział mi że w obecnym sezonie nie strzela z byt dużo goli bo 8 z tego 5 z karnych, napisał mi także że potrafi nie trafiać w nieprawdopodobnych sytuacjach. Z racji wieku i potencjału Kalinicia jest ten transfer wciąż niestety dla nas nie możliwy...

jeśli chodzi o bramkarz to może być na niej ten Fin.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 22.10.2008 o godz. 14:45.
Odpowiedz cytując