|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
|

22.10.2008, 11:59
|
eye63 napisał(a): 
A Onet to skąd? Przestańcie z tymi teoriami, bo trochę przesadzacie. Jak Białoński z Kosą przeprowadzał wywiady, po których najlepszego zdania o Wiśle nie można było mieć - to uważasz za 'prokrakowską' Interię? Prawda jest taka, że większość artykułów (jeśli spojrzycie do stopki) pochodzi z PAP-u, rzadko kiedy piszą coś sami w Interii, Onecie czy innych portalach. Tak się zacząłem zastanawiać nad tym ostatnio nawet, bo te artykuły wszędzie podobne, ale jakoś nie widzę wielkiego faworyzowania czy deprecjonowania któregoś z zespołów, z Wisłą włącznie.
"Tempo" to było coś... Pamiętam jak byłem młodszy, to zawsze z rana zapieprzałem do kiosku... łezka w oku.
Co do transferów, to jest jak zawsze - Bednarz obiecuje, że sprowadzimy 3-4 klasowych piłkarzy (z tego raczej na 99% jednym z nich ma być podpisanie wolnego Garguły), liczba ta powoli będzie schodzić do jednego klasowego piłkarza, którego w ostatnim momencie przerazi kontrakt motywacyjny i albo nie będzie miał już żadnych innych ofert, i po dwóch tygodniach, bez okresu przygotowawczego wróci czarować do nas, albo spieprzy do Arabów, Rumunów, czy gdziekolwiek indziej. Tak było do tej pory, a nic nie zapowiada, żeby się w tej materii coś zmieniło.
|
Właściciel Onetu to ITI 
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|