Wyświetl pojedynczy post
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.10.2008, 18:38
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Dokładnie tak jak pisze Kurt C. przed jednym z meczów Legia - Wisła pisali o tym jakoby Żurawski brał ....doping. To znan już robota warszawskich (ogólnopolskich) mediów . Niestety, ale chyba nie doczekamy takich obiektywnych sportowych mediów jak w Niemczech czy Anglii. Tu Legia ma być mistrzem i pracuje nad tym cały Wydział Dyscypliny, sędziowie i pismaki.
Żartujesz, czy piszesz na serio? Wiele bym dał za to, aby gazety o Legii pisały tak jak o Wiśle Widać nie czytasz GW i innych Gówno Wartych gazetek(od brukowego Faktu czy SE po GW i PS). Na każdym kroku muszą przysrać Legii (a to kibice, a to złe transfery itp). Ja wiem, że widzi się tylko to, co złego pisze się o swoim klubie (w Twoim przypadku o Wiśle). Też tak kiedyś miałem, ale gdy zacząłem patrzyć na to wszystko szerszym okiem, to zobaczyłem, że gazety to szmatłowce, które gdy tylko wyczują świeżą padlinę, która się dobrze sprzeda, to robią aferę. I nieważne, czy jest to Legia, Wisła, Lech. Dla nich liczy się tylko to, aby dobrze sprzedać nakład.
Odpowiedz cytując