|
"Odnoszac sie jeszce do poziomu ligi,to niedawno nabylem kanał Orange ,mogac tym smaym ogladac wszystkie mecze.
Na poczatku sie cieszylem ,ale z kazda dalszą kolejką bylo coraz gorzej.Hity typu Bytom-Odra ,Cracovia-Piast itd poprostu nie da sie ogladac,albo przed meczem wypic ze 2 mocne kawy bo inaczej czlwoiek zwyczjnie zasypia,albo az reka swiezbi zeby przełaczyc na inny kanał."
a Ty myslisz ,że tak jest tylko w Polskiej lidze? :/ mam dostęp do większości lig europejskich, i powiem Ci ,że w ciągu jednej kolejki da się oglądnąć 2 ,góra 3 mecze ,reszta to padaka jak i u nas (proponuje żebyś zobaczył ostatni mecz Aston Villi :/ w lidze angielskiej ,czy ostatni mecz Juve -nie dało się tego oglądać (nie wspominając o takich ligach jak Rosyjska -porywające spotkania,czy Szkocka)).
Przestańmy narzekać na Polską ligę , tylko zacznijmy coś robić.Jak widzę większą część naszej młodzieży to się mi nóż w kieszeni otwiera.Lepiej nachlać się, naćpać i ewentualnie komuś najebać-to jest teraz trendy,niż pójść na boisko ,zapisać się do klubu i potrenować. Bo po co :/ ? Dopóki mentalność młodych ludzi się nie zmieni, dopóki nie będą powstawać szkółki piłkarskie z prawdziwego zdarzenia , dopóty nasza liga będzie wyglądać w taki a nie inny sposób.Póki co ,mamy to co mamy i nie narzekajmy.Ja tam zniecierpliwiony czekam na weekend ,żeby móc oglądnąć mecz Wisły.Bo idę na stadion nie dla pięknej piłki ,tylko dla emocji związanych z grą ukochanej drużyny,dla samej atmosfery meczu.
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 21.10.2008 o godz. 16:44.
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."
|