Wyświetl pojedynczy post
firstborn
Senior Member

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.10.2008, 15:10
co wu czlowieki piszecie jakas zalamka mi tu smierdzi. ja jestem spokojny o wynik i jestem niemal pewien, ze nie przegramy.

nasze grajki zawsze pokazywaly, ze na wazne mecze porafia sie zmobilizowac. a to jest wazny mecz. nie tylko dla skorzy,ale i dla grajkow. szansa na odskoczenie bardzo duza. sorry, ale legia jest w tym sezonie najslabsza od wielu sezonow i nie wydaje mi sie zeby mogla przeciwstawic nam wiecej nize tylko walecznosc.

jesli sobol sie obudzi i zagra jak z arka, czy zabrzem, to o srodek jestem spokojny, nie wazne czy bedzie gral tam cantor, czy jirsak, akcje legii nie beda mialy wiekszych szans.

boguski ma farta ostatnio, wiec jesli nie wywina zadnego numeru z dyskwalifikacja, to bedzie ok. w obronie czuje ze marcelo na wiele wojskowym nie pozwoli.

bedzie dobrze ludzie.choc nie ma sie co ludzic ze nbedzie to ladne widowisko. ale glownie przez slaba forme legii.
"... Ja zrobię wszystko dla tego klubu i będę walczył na boisku dopóki będę miał siłę, nawet jeśli kibicom nie będzie się podobać moja gra."Konrad Gołoś

El Toro: Gra w Wiśle to dla mnie prestiż

Tylko Wisła TS!!!!
Odpowiedz cytując