kot napisał(a):

Kiedy kandydatem był Stawowy albo Winnie, to optowałem za Winnie. Kiedy kandydatem mógł być trener zachodni i Skorża, to optowałem za zachodnim. Między Skorżą a Chojnackim czy Stawowym, nawet przez chwilę się nie wahałem ze Skorżą. Z prostej przyczyny optowałem za trenerem zachodnim w trakcie dyskusji o kandydatach na trenera po Nawałce. Wiedziałem co spotka zdolnego ( jak zawsze o nim pisałem ) Skorżę, jeśli nie zabezpieczy się wpisem o wzmocnieniach w kontrakcie, co zapewne uczyniłby trener zachodni, mający cele - mistrzostwo i LM lub UEFA. I zobacz jak obecnie słoną cenę płaci Skorża, za konieczność dziadowania w przebieraniu piłkarskiego lumpeksu za darmo i z trybun.
|
Kot chodzi o to właśnei, ze jak była kandydatura Winniego to Ty wypsiwyales dwa scenariusze i jeden negatywny z rola Skorzy. Tak wiec o to mi chodzi, pisales ze jak zarzad wezmie Skorze to dalej w Twoim mniemaniu beda kontynuowac polityke oszczedzania i mydlenia oczu, czyz nie tak było? (wniosek-Skorza zly kandydat)
wybor zachodniego drogiego trenera- ooo Wisła wyciągnęla wnioski po wczesniejszych bledach, chca sukcesow i placa za kalsowego (bo drogiego) trenera
Skorża-oszczedzanie , mydlenei oczu, zero wyciagnietych wnioskow z wczesniejszych pomyłek
taki byl TON twyc wypowiedzi bo to pamietam i sie potem zaczalem zastanawiac czyz tak nei bedzie jak pisze kot
Ciesze sie, iż Twoje bujdy nei maily nic wspolnego z rzeczywistosicia i mamy wspanailego trenrea z wspanaiłymi osiagniecami (jak na taki material ktorym dysponuje).
Prosilbym Cie abys czasem pomyslal i nie pisal tak czarnych scenariuszy z nasza Wiselka bo tylko wprowadzasz ujowa atmosfere wsrod kibicow
nawet jakby został trenerem Wisły Łukasz Surma to pewnei też życzylbys mu sukcesow z Wisła, no bo przeciez nei chcialbys zle dla naszej druzyny:]
Pozdrawiam