|
Widac moje nie spomnienie o pilkarzach Legii i ich czesto brutalnej grze interpretujecie tak jak chcecie. Coz, bedzie wiec "dokladnie i wyraziscie"
Odnioslem sie do tego jednego przypadku co nie znaczy ze inne toleruje lub przymykam na nie oko.Szala przesadza i dla mnie powinien juz zakonczyc swoja "kariere", Grzelak tez ma goraca glowe, Choto czasami myli dyscypliny sportowe. Jeden.drugi i trzeci powinien nie raz zostac zawieszony, nie zostal i tutaj nie moja wina, jednak bym w wielkie teorie spiskowe nie wierzyl.Wszyscy wszystko robia by Legie faworyzowac, a reszta swieta niepokalana i prawa ponad wszystko. Czasy sie zmienily...ale chyba nie dla kazdego.
Oczywiscie tak jest latwiej. Ja wiem ze sport to sport i czasami nerwy puszcza, czasami sedzia nie widzi.
Nie jestem wydzialem dyscypliny, ja tylko oceniam ta jedna sytuacje.
Karac trzeba wszystkich ktorzy sie zagotuja, a od karania nie jestem ja, od uniewinnienia nie jestescie wy.
Jesli juz bedziemy karac wszystkich to g**** powinno wydzial dyscypliny obchodzic z jakiej druzyny jest zawodnik, z jaka druzyna bedzie grac w nastepnej kolejce i czy jest motorem czy kolem czy hamulcem. Kara jest kara i tyle.
Nikt nie wierzy w to ze zawodnik zostanie zawieszony. Jest glosno i tylko tyle.
Nie przesadzajmy, Wisla to nie Real Madryt a Boguski to nie Raul, by o motorach napedowych wspominac. Moze Raul to zly przyklad, ale bez niego i tak dacie sobie rade w kazdym meczu. Nawet w sredniaku z LP powinien byc chocby godny "zapasowy" na tak wazna pozycje. Mniemam ze takowego posiadacie.
Ostatnio edytowane przez kreseq : 21.10.2008 o godz. 13:10.
Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
|