flamengista napisał(a):

|
Przecież 100% tego co napisano w artykule to prawda. Aż dziw, że to napisała GW.
|
Oj flamengista do tej pory miałem Cię za jednego z rozsądniejszych na tym forum a tu taki kwiatek
Cytat:
|
Obiecywanych transferów nie było ani zimą (by zgrywać zespół na długo przed eliminacjami do Ligi Mistrzów), ani latem
|
Łobodziński, Diaz, Matusiak, Singlar, Marcelo. Ok, Matusiak okazał się nieporozumieniem, Łobodziński też nie spełnia póki co pokładanych w nim nadziei (chociaż w innym temacie go bronisz, z czym się zgadzam) ale pamietam jak wszyscy piali z zachwytu po pamiętnej konferencji prasowej.
Cytat:
|
Ba, zespół wręcz się osłabił, tracąc Dariusza Dudkę i Adama Kokoszkę.
|
Wiele tu już zostało powiedziane na temat odejścia tej dwójki. Generalnie jak wszystkim wiadomo zatrzymanie ich było w zasadzie niemożliwe.
Cytat:
|
Pewnie wolałby wstawić wysokiego napastnika, ale nie może się o niego doprosić, odkąd rozpoczął pracę w Krakowie. Bramkarza też chciał. I skrzydłowych.Nie dostał nikogo, ale oczekiwania Cupiała wcale nie zmalały.
|
Wspomnieni tu już Matusiak i Łobo. Jakby nie patrzyć kłóci się to ze stwierdzeniem "nikogo" chociaż nie da się też ukryć że to na pewno za mało.
Cytat:
|
Trener Lecha Poznań jest w stałym kontakcie z Cupiałem i ponoć chętnie wróciłby do Krakowa, gdzie ma mieszkanie.
|
Kasperczak, Lenczyk, Majewski, Stawowy też mają domy/mieszkania w Krakowie. I co z tego?
Reasumując, wg. mnie ten artykuł nie wnosi żadnych nowych informacji, a już napewno nie jest w 100% prawdziwy. W kilka faktów wciągnięte zostały domysły (a niektóre sprawy zostały wręcz pominięte) tylko po to by uzasadnić postawioną na początku wyssaną z palca tezę.