Wyświetl pojedynczy post
Cichy
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.10.2008, 20:01
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Przecież 100% tego co napisano w artykule to prawda. Aż dziw, że to napisała GW.

Oj flamengista do tej pory miałem Cię za jednego z rozsądniejszych na tym forum a tu taki kwiatek

Cytat:
Obiecywanych transferów nie było ani zimą (by zgrywać zespół na długo przed eliminacjami do Ligi Mistrzów), ani latem
Łobodziński, Diaz, Matusiak, Singlar, Marcelo. Ok, Matusiak okazał się nieporozumieniem, Łobodziński też nie spełnia póki co pokładanych w nim nadziei (chociaż w innym temacie go bronisz, z czym się zgadzam) ale pamietam jak wszyscy piali z zachwytu po pamiętnej konferencji prasowej.

Cytat:
Ba, zespół wręcz się osłabił, tracąc Dariusza Dudkę i Adama Kokoszkę.
Wiele tu już zostało powiedziane na temat odejścia tej dwójki. Generalnie jak wszystkim wiadomo zatrzymanie ich było w zasadzie niemożliwe.

Cytat:
Pewnie wolałby wstawić wysokiego napastnika, ale nie może się o niego doprosić, odkąd rozpoczął pracę w Krakowie. Bramkarza też chciał. I skrzydłowych.Nie dostał nikogo, ale oczekiwania Cupiała wcale nie zmalały.
Wspomnieni tu już Matusiak i Łobo. Jakby nie patrzyć kłóci się to ze stwierdzeniem "nikogo" chociaż nie da się też ukryć że to na pewno za mało.

Cytat:
Trener Lecha Poznań jest w stałym kontakcie z Cupiałem i ponoć chętnie wróciłby do Krakowa, gdzie ma mieszkanie.
Kasperczak, Lenczyk, Majewski, Stawowy też mają domy/mieszkania w Krakowie. I co z tego?

Reasumując, wg. mnie ten artykuł nie wnosi żadnych nowych informacji, a już napewno nie jest w 100% prawdziwy. W kilka faktów wciągnięte zostały domysły (a niektóre sprawy zostały wręcz pominięte) tylko po to by uzasadnić postawioną na początku wyssaną z palca tezę.
Ostatnio edytowane przez Cichy : 20.10.2008 o godz. 20:05.
Odpowiedz cytując