flamengista napisał(a):

|
A chcącym wyrzucić Łobodzińskiego z klubu przypominam jeszcze raz casus Zieńczuka. Za rok-dwa będziecie się wstydzić swoich słów.
|
Zieńczuk wystartował u nas fenomenalnie, nawet chodziły głosy że Kosowskim z Zieńczukiem będą walczyć o miejsce w reprezentacji między sobą. Teraz mam do Ciebie pytanie czy uważasz Zieńczuka za piłkarza spełnionego w Wiśle ? Zawiódł w momencie, w którym nie powinien tego zrobić, wszyscy wiemy gdzie to było. Gdyby miał rozstrzygać czy ten transfer był udany czy nie wybiorę zdecydowanie to drugie bo oceniając przez pryzmat występów w pucharach to on i jego pokolenie nić nie osiągnęło.
Jak mam czekać aż Łobodziński za dwa lata odpali to wole go wywalić choć jestem pewien, że nie odpali nigdy bo nie ma predyspozycji na skrzydłowego. Czekamy już od roku i doczekać się nie możemy...
Zaznaczam że to nie było tak że w momencie transferu Łobo podniecałem się jak większość tego forum, byłem nawet przeciwnikiem tego transferu o czym zresztą wspominałem w tym poście :
Cytat:
"Nie to żebym wybrzydzał ale nie jestem jakoś przekonany do talentu Łobo dla mnie chłopak jest po prostu "słaby" ale to jest tylko moje zdanie, mogę się mylić.
http://zawodnik.1657.zaglebie.org/pelne.php?id=3514 - wspaniałe strzały Łobo szczególnie ten drugi."
|