westersyl napisał(a):

|
Większych bzdur dawno nie czytałem. Czego my chcemy ? Ja osobiście chcę tego aby nasz klub przestał oddawać piłkarzy do europy, a sam do tej europy trafił.
|
Jaka liga taki klub. Cała liga musi oddawać najlepszych piłkarzy, za dobre pieniądze. Pogódź się w końcu z tym, że żyjesz w Polsce, a Wisła jest polskim klubem. Gdyby u nas pojawił się taki kapitał jak w Rosji, Ukrainie czy Rumunii, to wtedy można by było coś takiego pisać. Jak na razie nikt u nas takich pieniędzy nie da, bo to się nie opłaca (Ze względu na głupie przepisy i działaczy).
westersyl napisał(a):

|
Z iloma bramkami wrócił by od nas Tottenham gdyby grali u nas Dudka z Sobolem w środku pola oraz Błaszczykowski z Kosowskim na bokach ?
|
Pisałem już, że Dudka musiał odejść, jeżeli chciał sprawdzić i zawojować "zachód" to teraz była świetna szansa ku temu. Powodzenia mu życzę. Sobolewski dalej w naszym klubie. Błaszczykowski też od nas odszedł za 3,05 mln € i mamy 20 % od kwoty następnego transferu. Kasa godna, a gwarancją sukcesów może być tylko kupowanie meczów, a nie piłkarze czy trener. Kosowski odszedł, ze względu na focha Cupiała, cóż żal...
westersyl napisał(a):

Nie masz nawet szans podważyć tego co napisałem, że u nas w klubie nie ma woli budowania klubu na europejską skale bo liczba twoich argumentów to ZERO. Stajemy się takim zwykłym supermarketem, z którego powoli ubywa towaru lub jest ale kiepskiej jakości.
Najgorsze jest to że okłamują nas kibiców co okienko, po prostu brzydzę się tym.
|
No bo w klubie nie ma takiej woli. Jest wśród kibiców, ale nie w klubie. Nawet jak jakaś wola jest to nie ma odpowiednich działać. Dziwi mnie natomiast określenie, że stajemy się supermarketem, w moim przekonaniu już dawno nim byliśmy, ze względu na brak kasy na sprowadzanie odpowiednich piłkarzy i utrzymywanie ich. Nie jesteśmy jedyni, o Serbii można powiedzieć nawet, że to hipermarket. Skoro się tym brzydzisz, to tak jak napisałem: zmień klub i oczywiście ligę, na jakąś mocną europejską. Możesz być od teraz nagle fanem Manchesteru City "od zawsze", pościągali kilka gwiazd w końcu.
Jeżeli nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o kasę.