Wyświetl pojedynczy post
arti
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.10.2008, 16:43
JohnnyH napisał(a):Wyświetl post
Jeśli chodzi o aspekt piłkarski to facet nie był w stanie wygrać rywalizacji na żadnej pozycji na której grał. Z lewej wygryzł go Piotrek Brożek, ze stopera Głowa z Cleberem a ze środka pomocy Sobol i Cantoro. Dobrze zapamiętałem niektóre jego „świetne” występy stąd nie widzę powodu żebym miał chłopaka nosić na rękach. Fakt że odszedł z Wisełki i klub jeszcze na tym zarobił napawa mnie dużą radością bo przyznam szczerze że nie wiem jak ktoś znający się na piłce mógł zapłacić z Pana Darka 2 mln EUR. Tutaj myślę trzeba podziękować jego menadżerowi i Bednarzowi bo zrobili świetny interes. Samemu Dudce klaskać z tego powodu nie będę bo to nie dzięki jego świetnej grze poszedł chłopak na zachód za taką kasę.
z lewej obrony nikt go nie wygryzł tylko złapał kontuzję i Piotr wskoczył. Wiosną też borykał się z jakimś urazem, a poza tym widać było, że już zlewa sprawę (vide - liga z Legią) więc po co go Skorża miał wystawiać. Z kolei m.in.dzięki tym urazom Kokos pograł więcej wiosną i mógł sp...
Wg mnie to DD we Francji kariery nie zrobi - tam będą robić z niego cały czas wiatrak. Nie ma niestety ani techniki ani sprawności ani szybkości na potrzebnym tam poziomie. Ale jak przejdzie do klubu typu Energie Cottbus to może być całkiem przyzwoicie. Tym bardziej, że i do domu będzie blisko...
2 m euro... jeśli faktycznie za Jodłowca ktoś dawał 1,3-1,4m euro to 2 za DD to cena adekwatna lub nieco za niska.
Ostatnio edytowane przez arti : 16.10.2008 o godz. 16:47.
Odpowiedz cytując