Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.10.2008, 12:43
sandbender napisał(a):Wyświetl post
I jak dla mnie wynika to niestety z mentalności jaką prezentuje lub cech jakie są przypisywane mieszkańcom naszego kraju (nie mówię tutaj nawet o politykach), w którym często gęsto cięzka praca, uczciwość, pokora, przyznanie się do błędu odbierane są jako ciężkie frajerstwo, a bohaterem i wzorem jest ten kto wyrolował ziomala na parę złotych.
Zgoda, tylko gdzie te nowe standardy wprowadzane prze Platformę?
Ja osobiście znam o wiele bardziej śmierdzące przykłady skoków na kasę, gdzie przyznanie funduszy było pośrednio zależne od zatrudnienia przydupasa z PO, którego nie udało się już nigdzie wepchnąć.

A tu dobry, wyważony komentarz na temat zgłoszenia kandydatury L. Wałęsy do "Rady Mędrców"(jakkolwiek śmierdząca inicjatywą samą w sobie by ona nie była). Sam jestem bliżej słów Kaczyńskiego, który(w rozmowie prywatnej, choć później bez żenady upublicznionej)wskazał, że jeżeli szukać zalet Wałęsy, to nie są nimi na pewno ogłada, intelekt ani wykształcenie.
BTW. - PO chyba dostało nowe sondaże, bo właśnie założono Palikotowi kaganiec. A miałyby dzieciaki taką uciechę...

P.S. Wałęsa jednak "mędrcem" Żyjemy jednak w ciekawych czasach:(
Ostatnio edytowane przez wolfy : 16.10.2008 o godz. 12:59.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!