Też macie uczucie jakby was ktoś w dupę wyjebał?
A tak na poważnie.
Brawo Paweł Brożek, brawo Kuba Błaszczykowski, znów duża klasa!
Ebi mnie załamywał choć niby swoje zrobił - zdobył gola.
Obrońcy mnie załamywali od początku. Fatalnie grał Wojtkowiak.. Dramat z tą lewą stroną.. Może wreszcie pora na Gancarczyka? Co w końcu z Bronowickim?
Roger już nie ten co z Czechami. Zresztą sądzę, że Słowacy byli dużo mądrzejsi niż Czesi. Spokojnie przeanalizowali to co my z Pepitkami zagraliśmy i zrobili swoje. Gole z dupy, trudno...
Szkoda zmiany Pawła. Bardziej ku temu nadawał się Smolarek. Dziwi też zejście Murawskiego. Dużo gorzej prezentował się Mariusz Lewandowski.
No cóż. Mam nadzieję, że to nauczka. Że już nigdy nie przytrafi się nam tak frajerska porażka. Z przykrością stwierdzam, że to była najbardziej frajerska przegrana polskiej kadry jaką widziałem.
Co do przyszłości Leo. Nie sądzę, aby sam odszedł. Za dużą kasę tu dostaje, żeby z niej zrezygnować. Poza tym to nie jego wina, że nasi obrońcy wbili dwa samobóje, bo tak to trzeba określić.
Byle do wiosny!
Tak z innej beczki. Może to głupie co powiem, ale nie niespodzianki (bo za taką uznaję dzisiejszą porażkę naszych) zdarzają się mimo wszystko coraz częściej. Dziś znów:
Estonia - Turcja 0:0, Grecja - Szwajcaria 1:2, Gruzja - Bułgaria 0:0, Łotwa - Izrael 1:1, Włos, Niemcy, Litwini i Hiszpanie ledwo ledwo. Anglicy też nie bez problemów. Portugalia przeżywa męki z Albanią. Zobaczymy co będzie na wiosnę.