Wyświetl pojedynczy post
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.10.2008, 21:54
IndykTSW napisał(a):Wyświetl post
Tak mówią mi, i sądzisz że są lepsi od Kuby lub Smolarka? Nie sądzę. Vittek tak dzisiaj uderzał pięknie że chyba ani jeden strzał nie leciał w światło bramki. Podniecasz się nazwiskami i klubami w których grają. Dla mnie Słowacja nie jest dobrą reprezentacją, gdyby nie to że dzisiaj większość naszych graczy grało tak jak stado baranów, to sami nic by nie zdobyli.
Nie podniecam się ale wydaje mi się że mają reprezentacje na podobnym poziomie co my. Skoro Vittek jest słaby bo dzisiaj "pięknie" strzelał to kim niby jest Boruc po pięknej interwencji? Przecież tobie jeden mecz wystarczy do pełnej oceny sytuacji.

Zieniu17 napisał(a):Wyświetl post
Człowieku prosze Cie, zrób ludziom przysługe i wyjdź stąd!
jakieś argumenty?

Boruc napisał(a):
"Lubię czytać desperatów siedzących przed monitorem komputera , obgryzających paznokcie z nerwów,bo nie mają ambicji być kimś więcej niż tylko bezużytecznym krytykiem. Wiadomo , skąd to się bierze-ze zwykłej zawiści. To jest na swój sposób motywujące. Możesz pokazać tym wszystkim zakompleksionym ludzikom , że można coś osiągnąć nawet z jakimś defektem."
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 15.10.2008 o godz. 21:58.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując