Kamson napisał(a):

Źle mnie zrozumiałeś. Jest jakiś inny sposób żeby ten dziad stąd spierdzielał niż złe wyniki? Chyba niestety nie :( Delikatnie mówiąc nie przepadam za gościem, mam swoje powody
|
też nie przepadam za 'boskim' Leo, ale jednak jak gra Polska, to zawsze jestem całym sercem za Nimi. I nie ważne kto by ją prowadził. Leon kiedyś i tak odejdzie, a Polska zostanie na zawsze
mic, wymień mi zawalone mecze w kadrze Boruca. Jakoś w Legii i Celticu Boruc jest uważany za znakomitego bramkarza. Wspomnij też o meczach LM.
Pablo84 zrobił, ale nie zmienia to faktu, że zagrał słabo. I nie zaprzeczysz. Niektórzy porównywali go przecież z samym Messim. Tyle tylko, że Lionel jednak daje sobie radę z 3 obrońcami. Więc gdzie Błaszczu do Liverpoolu się nadaje? Jak tam obrona jest twarda i obrońcy się podwajają. Nie zmienia to faktu, że to OBECNIE najlepszy polski piłkarz. Z wielkim wskazaniem na 'obecnie'. Po mieliśmy już kilkunastu piłkarzy w formie, którzy po roku czy 2 tracili blask. Kubie życzę grania na najwyższym poziomie nawet 10 lat, ale to czas pokaże, jak będzie
W ogóle ten mecz był zupełnie inny niż ten z Czechami. Tam ciężko było wskazać słabe ogniwo, a tu ciężko wskazać jakieś mocne