Wyświetl pojedynczy post
eye63
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.10.2008, 15:46
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Są jeszcze Dawidowski, Kuźba, Kryszałowicz i Svitlica.
No chwileczkę, ale tu wina nie leży w ryzyku. Wszyscy doskonale wiedzieli w jakiej formie jest Kuźba i Svitlica, gdyby w klubie byli odpowiedni lekarze, badania pokazałaby dziury w nogach Dawidowskiego oraz problemy Kuźby. Kryszałowicza sprowadzano na ratunek, bo nagle nie miał kto grać w ataku. Nie wiem co kierowało ludźmi, a może wszystkich zażyczył sobie Boguś, niemniej jednak porównywanie tych piłkarzy do grajka, którego chcemy sprowadzić za grube pieniądze, w momencie, gdy jeszcze mamy Brożka - to przesada. Widać, że Bednarz stara się analizować teraz dokładnie każdą kandydaturę (z niewiadomych względów) i naprawdę zbudzimy się z ręką w nocniku, gdy Paweł odejdzie i nie będzie miał kto bramek strzelać.
Ogółem w klubach aspirujących do MP widzimy jakieś założenia i cele, u nas dalej jest niewiadomą, czy jeśli nie zdobędziemy MP, to Cupiał nie wysprzeda najlepszych i znowu będą łapanki, a jeśli zdobędziemy MP, czy wzmocni zespół na tyle, by awansować do LM. Nie chcę być sceptyczny, ale wydaje mi się, że nawet przy zdobyciu MP będziemy ciągle stać w miejscu. Odpowiedź na tę tezę dadzą dwa najbliższe okienka.
Odpowiedz cytując