Cytat:
|
A tak w ogólę odchodzac od tematu sportowego, to niestety, ale ogólna postawa Mauro jaką prezentuje od pewnego czasu (olewanie swoich obowiązków, olewanie kibiców, traktowanie Wisły jedynie jako dojnej krowy, bez zadnego zaangazowania) "fanów" mu napewno nie dostarcza. Ale to trudno zauwazyć nie będąc w Krakowie, chociazby na meczach.
|
Nagonka na Mauro trwa nadal, nie jestem fanem jego talentu ale domyślam się, że chodzi tutaj o styl jego gry czyli powolne ruchy, zwalnianie akcji itp. Szkoda tylko, że nie potraficie zrozumieć żę on już taki jest i nagle kiedy wynik mogłby być lepsze wszystko zawalane jest na Mauro bo na kogoś trzeba to zgonić. Zuważyłem, że kiedy wszystko idzie dobrze to do Mauro nikt się nie pluje a jak coś nie wyjdzie to Mauro jest sprwcą wszystkich nieszczęść jakie mają miejce bo olewa kibiców, dużo zarabia i wolno biega itp.
SKWK jest zakochane w oczernianiu Mauro i zawsze po złych meczeach lubi wspominać sprawę w której walczył z klubme o parę złotych. Dla mnie jest jasne że SKWK zrobi wszystko aby w momencie odejścia teog piłkarza jak najbardziej go oczernić, a to co dla nas zrobił będzie kwestią drugoplanową. Skoro Mauro jest taki zły i gra w pierwszym składzie to jacy muszą być nasi rezerwowi, frajerzy, śmiecie, złodzieje ? Przecież skoro nie grają to robia jeszcze mniej od Mauro i do tego pobierają kase !