KoPer napisał(a):

Tym razem Kaczyński nie ryzykował i w wywiadzie w "Kawa na ławie" powiedział, że najlepszym zaowdnikiem wg niego był Brożek
|
No bo Błaszczykowski już trochę trudniejsze nazwisko heh

Co do Kuby,to on poprostu wie,o co "gra" Nie miał bogatego tatusia jak Matusiak ani wodowa sodowa nie uderzyła mu do głowy już w Krakowie. Chłopak postawił sobie cel i wie,że jeszcze go nie zrealizował. I to jest w nim właśnie takie fenomenalne. Mimo,że sprawia tyle radości w meczach kibicom,sam uważa,że jeszcze długa praca przed dnim,żeby uzyskać to,o czym marzy. Amibicja-nic wiecej,to się liczy!

M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić."
Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy