igortsw napisał(a):

Przed mój tata powiedział że fajnie byłoby zobaczyć bramke Brozia albo Błaszcza, a ja śmiałem sie fajnie by było gdyby oboje walneli po bramie, wtedy nawet nie przypuszczałem, że faktycznie oboje naprawde strzelą, no i to jeszcze jak!!!!
|
Ja mojemu tacie powiedziałam,że ta 2 zrobi mi prezent na 18stkę.Ale bardziej chodziło mi o gola Pawła i asystę Kuby jak za czasów Wisły. A dostałam nawet więcej

Mecz na pewno o wiele wiele lepszy niż 2 poprzednie reprezentacji. Mam nadzieję,że poza wszystkim tym,co zazębia się z Portugalią,tym razem jednak nie będzie to jednorazowy wyskok.Gol Pawła-prawie kopia z Rotterdamu. Ci chłopacy ewidentnie muszą grać razem. Sprawdziło się to,co mówił Kuba,że rozumieją się bez słów...
No,tak jakby rozpisałam się stronniczo o naszych Wiślakach heh

M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić."
Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy