Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.10.2008, 21:58
ToTylkoJa napisał(a):Wyświetl post
To Twój punkt widzenia Że zapytam, co takiego źle zrobił Wawrzyn, że niby zagrał taką padakę? Bo ja sobie przypominam, jak ładnie wyszedł sam na sam(fakt, nie strzelił). Przypominam sobie sytuacje, gdy ładnie wyprzedził Czecha i go przyblokował, dając piłce wyjść za boisko. Gdy miał piłkę przy nodze, to jej nie tracił, tylko spokojnie podawał do kolegi. Ja rozumiem, że nie zagrał tak jak swego czasu G. Bronowicki 2 lata temu z Portugalią, ale co takiego zrobił, żeby mu dać taką niską ocenę? Chętnie poznam Twoją opinię na ten temat. Nie zagrał idealnie, ale wg mnie nie zagrał tak źle, jak Ty to przedstawiasz. Czyżby 'partyjniactwo' na rzecz Piotra Brożka?
Jak na nich leje tak w ocenach się dzisiaj z nimi zgadzam
http://www.sport.pl/pilka/1,65046,58...o_Ronaldo.html

Wawrzyniak gał jako obrońca i rozliczam go za grę na lewej obronie. Na 5 groźnych akcji Czechów w pierwszej części 4 to jego zasługa....
Kolego - jesteś bystry a ślepego udajesz? (Nie uraziłem mam nadzieje) Zwróć uwagę że Krzynówek był 3 razy lepszy w obronie niż Wawrzyniak!

PS
Wawrzyniak jest b.dobry w ofensywie jak na obrońce i dno w obronie!Ja go w kadrze widzę jako lewy pomocnik, albo defensywny pomocnik! Ale nie na boku obrony! Wszyscy go ogrywają....
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując