Wyświetl pojedynczy post
kuba126
Member

Od: 09.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.10.2008, 08:48
Brawa za zwycięstwo, ganić trzeba za jego styl wbrew temu co mówi przysłowie. Cracovia grała w I połówce jak drużyna 3 ligowa...
Kmiecik, cenie chłopaka za przywiązanie do barw ale On do Wisełki się po prostu nie nadaje, nie bede sie rozwodził dlaczego bo to chyba kazdy widzi. Co do Niedzielana...miałem z nim okazje pogadać w Galerii Krakowskiej jak siedział na kawce, może wzorem Marcelo powinien dłuzej trenowac to może coś sie zmieni? bo jak na razie to nie widze w nim napastnika który Wiśle jest potrzebny. Piotrek Brożek to cień zawodnika który kilka meczy wstecz grał bardzo dobrze. Mały - widać w nim chęć do gry, starał sie bardzo chłop, szarpał, dużo biegał; napewno dałbym mu szanse gry w jakimś meczu ligowym przez pełne 90 minut. Forma Clebera stacza sie po równi pochyłej, o palpitacje serca przyprawiło mnie jak kiwał sie z 3 przeciwnikami...Barretto troche zagubiony jako napastnik ale bardzo źlle nie zagrał. Cantoro od kilkunastu meczów mnie nie przekonuje; zamiast podawać szybko piłki do przodu jak jest ku temu okazja to "kółeczko" i obrona zdąży sie ustawić i jest po szybkiej akcji... Marcelo - widać wrodzoną ruchliwość w tym grajku, kilkakrotnie dało sie zauważyc jak podnosi ręce z prośba o piłke to może swiadczyć o braku bojaźni przed przyjęciem piłki i jej dobrym odegraniem.
Taktyta 3-5-2 w pierwszej połowie moim zdaniem strzał w 10 z tym że Cracovia jak juz wczesniej wspomnialem zagrała piach.
Podsumowując: forma Wisełki jest bardzo słaba, miejmy nadzieje ze do meczu z Legią coś sie zmieni!!!
Odpowiedz cytując