Wyświetl pojedynczy post
DysoN
Senior Member

Od: 07.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.10.2008, 22:24
Nie wiem czy ktos zwrocil uwage ale Niedzielan bardzo czesto stoi na spalonym. Przy dlugiej pilce albo jest wylaczony z akcji albo sedzia slusznie gwizda spalony.

Swoja droga ile to bramek padlo dzis po spalonych ? Po dwie z kazdej strony chyba. Ciekaw jestem czy odgwizdanie spalonego przy drugiej "bramce" dla Cracovii bylo prawidlowe? Jak to w TV wygladalo? Mialem wrazenie ze chyba Marcelo stal przy Juszczyku.

Wisla grala dzis przerazliwie nieskutecznie. Nie rozumiem tez zachwytow nad Maleckim. Patryk zagral dzis raczej slaby mecz. Chlopak ma moze wole walki ale brakuje mu techniki (czasem fatalnie przyjmuje pilke albo gubi ja latwo) i szybkosci. Zwlaszcza szybkosci. Tych dragali powinien latwiej mijac. Wiadomo ze takiego dynamitu jak mial Blaszczykowski nie ma nikt w tej chwili ale Malecki odstaje bardzo daleko w tej kwestii.

Ze Zienczuk gra w drugiej polowie zorientowalem sie okolo 60 minuty... :( Taki byl widoczny na boisku i nie chodzi tu bynajmniej o mgle.

Dobrze zagral Sobolewski i Glowacki dzisiaj. Reszta ponizej sredniej w tym Niedzielan z Zienczukiem najslabiej.
DysoN
Odpowiedz cytując