Wyświetl pojedynczy post
michu-k
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.10.2008, 15:34
Z założenia trybuna D to trybuna dla kibiców dopingujących. Jest na niej wiele osób z powodu dachu, tego nie da się zanegować, bowiem przy złej pogodzie nie pada za kark.

Doping stojąc jest znacznie bardziej komfortowy, daje lepszy efekt wizualny. Nie mogę sobie wyobrazić "Forza Wisła" albo "Eintracht" na siedząco, a wstawanie/siadanie/wstawanie nie jest dobrą opcją

Palenie. Hmm... tu się zgadzam. Ja nie jestem osobą palącą i nią nie będę. Naturalnie nie można nikomu niczego zabronić, ale trzeba zważyć na to że pewnej grupie osób to przeszkadza. Nie chce mi się wierzyć że nie da rady przetrzymać 90 minut bez papierosa Nieustanne wciąganie dymu nie jest odczuciem komfortowym, zważcie na to. Napalcie się przed meczem żebyście nie musieli podczas

Teatr na stadionie? Owszem, ale tylko w wyznaczonych miejscach. Agresywne słownictwo w przypływie emocji jest sprawą normalną, nikt przecież nikomu nie broni siedzieć przez 90 minut na trybunie A/B/E i ekscytować się widowiskiem sportowym. My kochamy to trochę inaczej, my idziemy na mecz po to aby śpiewać i dopingować. Taka jest nasza rola na stadionie. Ale mam wielką nadzieję że cały stadion nie będzie teatrem.

To takie skromne odczucia i zdanie na ten temat, napisałem sobie bo mi się nudzi Do usłyszenia na stadionie.
Ostatnio edytowane przez michu-k : 09.10.2008 o godz. 15:37.
Odpowiedz cytując