Wyświetl pojedynczy post
rofi
Junior Member

Od: 10.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.10.2008, 08:46
Tak Lech chyba jest najbardziej rozwinięty pod względem marketingu,że to tak ujmę.Ale do rzeczy według mnie powinniśmy jako klub poprawić następujące rzeczy:

1.Ceny biletów/Karnety- ostatnim czasie jak wszyscy wiemy bilety są drogie co by tu dużo nie powiedzieć,niestety nie każdego stać na wydatek 30 czy 35 zł jeśli ma rodzinę a zarabia załóżmy 1000 zł zresztą podwyżki były wiadomo z przyczyn zamknięcia trybuny ''C''.Karnety wydaje mi się,że klub mógłby wprowadzić system ratalny z tego co mi wiadomo funkcjonuje on na Łazienkowskiej i ma się dobrze wiadomo każdy mówi a co tam zapłacić 200 zł na początku i będziesz mieć spokój ale tu drugi raz napiszę nie każdego stać na taki wydatek jeszcze jednorazowo czasy są ciężkie żyjemy w jednym z najdroższych krajów europy a pensje jakie są takie są.Jedną rzecz jeszcze bym poprawił bilety dla kobiet i dla dzieci,aby były tylko iwyłącznie na sektory A i B oczywiście dzieci za darmo,a Kobieta nie wiem czy u Nas tak jest za 1 zł.Ale to dopiero jak będziemy mieć wszystkie piękne trybunki to mogło by w jakiś sposób wydaje mi się poprawić nieco Nasz doping.

2. Brak atrakcji na meczach
- wydaję mi się,że ''atrakcje'' też kiedyś przyciągały ludzi na stadion.Atrakcje czyli pamiętam jak był taki czas kiedy jeszcze jak Adrian Ochalik był spikerem mówił,że proszę sprawdzić bo pod krzesełkami znajdują się bilety na następny mecz i cały sektor E w jednym chwili patrzy pod krzesełka Były również konkursy,że było podanych pare numerów biletów i zwycięscy mieli zgłosić się w przerwie po to aby strzelać karnego Juszczykowi,a ten co wygrał z tego co pamiętam dostawał zapas miesięczny ''Tigera''

Resztę zapomniałem jak sobie przypomnę to dopisze .Co do tego co wkleił Szekspir.Myślę,głupotą było by u Nas wprowadzenie i karanie za przeklinanie np na Kałuży wstęp miało by tylko 100 osób z wiadomych względów po za tym nie zapominajmy,że to jest piłka nożna.Anglia to Anglia nigdy do tego poziomu nie dojdziemy zarówno pod względem piłkarskim jak i marketingowym.W Polsce dobre czy nie dobre jest to,że klub może się zadłużać taka sytułacja nie ma prawa wystąpić w Lidze Francuskiej,gdzie kontrakty są wyższe od 30,40% od pensji jakie są w Hiszpani dlatego,że tam są bardzo wysokie podatki.
Odpowiedz cytując